Pasta med fetaostfylld kycklingfärsbiff

Serverar: 4 portioner

Måste provas!!

Ingredienser

  • 4 portioner pasta
  • 1 förpackning kycklingfärs (350 g)
  • 100 gram fetaost
  • ½ tsk vitlökspulver
  • 2 msk grädde
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till stekning
  • 2,2 dl grädde (resten av paketet
  • 1 msk dijonsenap
  • 2-3 msk ketchup eller chilisås
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 dl svarta oliver
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Koka pastan.
    2. Blanda under tiden kycklingfärs med smulad fetaost, salt, peppar, vitlökspulver och lite grädde till en jämn smet.
    3. Klicka ut 8 biffar i en stepanna och stek några minuter på varje sida tills biffarna får fin färg.
    4. Häll därefter resten av grädden i pannan och koka upp.
    5. Tillsätt fond, senap, ketchup, oliver och riven ost och låt allt koka några minuter så att osten smälter och biffarna blir helt genomstekta.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (6)

    eva_jonte 10 september 2009

    mkt gott är detta recept. Såsen är supergod! Jag

    saralways 20 januari 2011

    Verkligen gott! Gillar tyvärr inte fetaost så det hoppade jag över, men det blev super ändå! :)

    bobo83dk 12 juni 2012

    en skitbra recept, enkel och läcker... ett rent hit, ännu bättre med burkchampinjoner i

    Junglefruit 10 september 2014

    Otroligt gott och väldigt lättlagat! Jag skippade oliverna för de gillar jag inte. Tog ett halvt kilo färs och 150 g fetaost, fick ihop 13 biffar men då blev det lite snålt med sås men det gjorde inget för åh så gott och vad många matlådor jag fick!

    sikaal 1 juni 2015

    Jättegott! Gubben ville inte ha pasta idag, så jag gjorde hemlagat potatismos till. Det blev väldigt gott!

    sikaal 1 juni 2015

    Jättegott! Gubben ville inte ha pasta idag, så jag gjorde hemlagat potatismos till. Det blev väldigt gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben