Pasta med krabba och chili

Serverar: 4 portioner

En supersnabb och dessutom god pasta rätt om tiden är knapp.

Ingredienser

  • 500 g papardelle eller annan pasta
  • 2 avokador
  • 2 ½ dl pastagrädde
  • 2 burkar krabba, á 170g
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1-2 grön chili
  • Saft av ½ lime
  • Salt
  • Mald vitpeppar
  • 4 msk hackad dill
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skär avokadon i tärningar. Finhacka vitlöken och skär chilin i tunna skivor.
    2. Koka upp pastagrädden och blanda i krabbkött, vitlök och chili. Smaka av med limesaft, salt och peppar. Vänd i avokadon.
    3. Häll av pastan i ett durkslag och blanda sedan med krabbsåsen. Strö över hackad dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben