pasta med spenat- och grönmögelostsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Jättegod vegetarisk festmåltid, hyfsat kalorisnål. Önskar du ännu smalare rätt, minska creme fraichen och öka mjölken och red med lite mjöl.

Ingredienser

  • 240 g tagliatelle
  • 1 pkt hel spenat
  • 2 vitlöksklyftor
  • olja eller smör
  • 1,5 dl lätt creme fraiche
  • 1 dl mjölk
  • 75 g ädelost
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Tina spenaten och krama ur vattnet. Fräs vitlök i lite smör eller olja. Sätt i creme fraiche och mjölk och koka upp. Smula i osten och koka såsen i ca 3 minuter. Rör i spenaten och låt den bli varm. Blanda pastan och såsen. Servera med en fräsch sallad eller enbart skivade tomater.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (1)

    conradj 4 december 2015

    Var ser man ingredienserna? Hittar bara hur man gör

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben