Pasta med sugar snaps och pinjekärnor

Serverar: 4 portioner

Pasta för vårlata och dessutom enkel att göra och vegetarisk! 346 kalorier per portion 12 g fett 12 g protein 46 g kolhydrater

Ingredienser

  • 500 g färsk pasta, gärna spenatpasta
  • 250 g sugar snaps
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk smör
  • 3 msk russin
  • 4 msk pinjekärnor, gärna rostade
  • ½ tsk flingsalt
  • 1 krm malen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt sugar snaps när det återstår 30 sekunder av kokningen.
    2. Skala och finhacka vitlöken, fräs den i smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och vänd ner pasta, sugar snaps, russin och pinjekärnor. Salta och peppra och servera.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben