Pasta och avokadosallad

Serverar: 4 portioner

Gott som tillbehör till grillat.

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl pesto
  • ½ påse färsk spenat (a´150g)
  • 2 avokador
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 msk rostade pinjekärnor
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Spola den i kallt vatten och låt den rinna av. Blanda pasta, olja, pesto och spenat.
    2. Dela och kärna ur avokadorna. Skär dem i bitar och rör ner i pastasalladen.
    3. Smaksätt med salt och peppar.
    4. Strö över pinjenötskärnorna.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4
    4.2
    10 min
    2-4
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben