Pasta Quattro Formaggi
Serverar:
4 portioner
En klassisk ostsås som blir extra god och smakrik med olika sorter.
Ingredienser
400 g tagliatelle eller annan pasta
100 g ädelost
50 g gruyéreost
50 g grevéost
100 g färskost
2 dl mjölk
Salt
Svartpeppar
70 g rucola
Instruktioner
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skär ostarna i bitar och lägg dem i en kastrull. Tillsätt färskost och mjölk och smält på låg värme under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
Rör ihop den nykokta pastan med ostsåsen och vänd ner rucola.
Liknande recept
Rigatoni Quattro Formaggi
20 min
4
Mexikansk räksås till pasta
15 min
4
Ostgratinerad pasta
3.5
4
1
Pasta med strimlad lövbiff
4
4
1
Wook med kyckling, bacon och pasta
4.4
4
10
Rosendahls Pasta
4.8
30 min
5-6
4
Pasta al Pesto
5
4
2
Pasta carbonara
4.8
4
1
Pasta al atún (tonfisk)
4.6
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!