Pasta Quattro Formaggi

Serverar: 4 portioner

En klassisk ostsås som blir extra god och smakrik med olika sorter.

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle eller annan pasta
  • 100 g ädelost
  • 50 g gruyéreost
  • 50 g grevéost
  • 100 g färskost
  • 2 dl mjölk
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 70 g rucola
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
    2. Skär ostarna i bitar och lägg dem i en kastrull. Tillsätt färskost och mjölk och smält på låg värme under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
    3. Rör ihop den nykokta pastan med ostsåsen och vänd ner rucola.

    Liknande recept

    4.8
    30 min
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben