Serverar: 2 portioner
Tid: 30 minuter
Konstig kompott men gott
Koka tagiatellen al dente. Bryn färsen i olja tills den får fin färg. Krydda och lägg sedan i grovhackade räkor rör om. Vänd ner halverade tomater, finhackad vitlök, spenat, oliver och citronskal. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner pastan och servera
Pastasallad
Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...
Festa ut julen!
Fortfarande råder mörka morgnar då det kan kännas svårt att stiga u...
Härliga, enkla sommarrätter!
Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gärna...
Hej Då jag var lite tveksam till detta recept gjorde jag direkt en rätt av detta. DÖM OM MIN FÖRVÅNING. Det smakade alldeles utmärkt och vi hade en underbar måltid. Köpte 2hg oskalade räkor och tog i 50gram spenat Hälsningar Lennart