Persiko och kokosmuffins

Serverar: 12 portioner

Sött och läckert.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1 ½ dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl kokosflingor
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 burk (425 g) persika
  • ½ dl persikospad ur burken
  • ½ dl flytande margarin
  • Instruktioner

    Låt persikorna rinna av, tärna dem och ta vara på spadet. Vispa äggen och socker till skum. Blanda de torra ingredienserna. Vänd försiktigt hälften av mjölet i degen. Rör i persikotärningarna och spadet. Vänd ner resten av mjölblandningen, rör blandningen jämn. Fördela degen i muffinsformar. Gräddas i 15-20 minuter på mitt falsen i 200 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben