Persikosallad med parmaskinka

Serverar: 4 portioner

Gott som mellanmål eller som tillbehör till grillat. Eller varför inte som en förrätt?

Ingredienser

  • 4 persikor eller nektariner, delade, urkärnade
  • 1 msk olivolja
  • 1 ask ruccola
  • 1 ask vattenkrasse
  • 1/2 röd lök, finhackade
  • 400 g parmaskinka
  • 2 tsk vit balsamvinäger
  • 1 dl pinjenötter
  • 1 dl parmesanost, hyvlad
  • Instruktioner

    1. Pensla persikorna med olivolja och grilla eller stek dem någon minut på varje sida.
    2. Blanda ruccola, vattenkrasse och löken på ett serveringsfat. Lägg på parmaskinka och persikor. Ringla över olivolja och balsamvinäger.
    3. Garnera med parmesanost och pinjenötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben