Picant biff stroganoff

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Smarigt

Ingredienser

  • 400 g utskuren biff
  • 1 gul lök
  • 2 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 burk Old El Paso Thick 'n' Chunky Salsa
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • Soja
  • Instruktioner

    1. Strimla och bryn kött och hackad lök i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Strö över mjölet. Rör om.
    2. Tillsätt salsa, grädde och lite soja. Rör om väl. Låt sjuda på svag värme under lock cirka 10 minuter.
    3. Servera med ris eller potatis och en grönsallad. Vill du ha en starkare smak, tillsätt några skivor jalapeños.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben