Picnicbog med grönpeppar

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 1 timme 35 minuter

Mixade med kryddor igen och detta blev riktigt starkt men gott.

Ingredienser

  • 1,5 kg picnicbog
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Grönpeppar
  • Instruktioner

    Salta bogen runtom, gör likaså med vitpepparen. Klappa in köttet. Mortla ganska mycket grönpeppar och klappa in köttet med det. Sätt in i 175 grader varm ugn, nederst. Låt stå i 1½ timme. Serveras med potatisgratäng.Kanongott!!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bitten56 2 november 2012

    Detta var kanongott, men jag råkade ta ut fel kött ur frysen. Det blev benfri kotlettrad istället. Gudars skymmning vad gott det blev. Grönpeppar på köttet var en höjdare. Potatisgratäng , rödvinsås och Haricot Verts hade vi till. Full pott i poäng från oss.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben