Renskavstoast med grönpeppar

Serverar: 4 portioner

Grönpeppar och renskav? Urgott, du måste bara prova!

Ingredienser

  • 240 g fryst renskav
  • 4 skivor vitt formbröd
  • 1 dl Arlaköket vispgrädde
  • 15 g smör
  • 2 tsk grönpeppar
  • 1 msk persilja
  • 1 st rödlök
  • 2 krm salt
  • 1 bit sallad
  • Instruktioner

    Stek fryst renskav i smör i en stekpanna tills det tinat helt. Skala och finhacka löken. Tillsätt lök och grönpeppar och stek på medelvärme ca 2 min. Tillsätt grädden och låt den koka in lite under omrörning. Rör ner persilja och smaksätt med salt. Rosta och kantskär brödskivorna. Lägg dem på 4 tallrikar och fördela salladsblad på. Toppa med renskavsröran. Garnera gärna med persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben