Smakar nästan som vanliga plättar, inte som omelett.
Ingredienser
2 ägg
1 dl keso
1 dl vispgrädde
1 krm salt
1 msk (rågad) fiberhusk
Instruktioner
Vispa ägg och grädde. Blanda i keso, fiberhusk och salt..
Stek plättarna i smör. De blir tjockare än vanliga plättar och kan inte vändas förrän de fått ordentlig färg.
1 exempel på vad man kan att äta till plättarna:
Jag hackade lite nötter och blandade med keso, kokos, lite frusna blåbär och en aning vaniljsocker som jag åt till plättarna. Det smakade riktigt bra.
(Har inte hittat det där "vaniljpulvret" än. Tar gärna emot tips om var man kan köpa det).
Jag köpte vaniljpulvret på ICA, fanns bland övriga bakartiklar!
Dolphin762 oktober 2010
Hejsan!
Tack för receptet!
Äkta ekologiskt vaniljpulver (inget socker) det är brunt till färgen.
Om det är det du menar?
Det kan man hitta i hälsokostaffären ;O)
Dolphin76
sara_wolmebrant17 september 2013
Finns ett vaniljpulver på lchfklubben.se om det är det du menar. :) Eller i Sturegallerian om du skulle råka befinna dig i Stockholm.
Jag köpte vaniljpulvret på ICA, fanns bland övriga bakartiklar!
Hejsan! Tack för receptet! Äkta ekologiskt vaniljpulver (inget socker) det är brunt till färgen. Om det är det du menar? Det kan man hitta i hälsokostaffären ;O) Dolphin76
Finns ett vaniljpulver på lchfklubben.se om det är det du menar. :) Eller i Sturegallerian om du skulle råka befinna dig i Stockholm.