PORTVINSSÅS

Serverar: 4 portioner

TILL KALKONEN.

Ingredienser

  • 3 MSK SMÖR ELLER MAGARIN
  • 4 MSK VETEMJÖL
  • 7 DL SKY + HÖNSBULJONG
  • 1 DL CREME FRACHE
  • 2 MSK TOMATPURÉ
  • 2 MSK PORTVIN
  • SALT
  • PEPPAR
  • Instruktioner

    1. SILA SKYN FRÅN KALKONEN OCH MÄT UPP DEN. FYLL PÅ MED HÖNSBULJONG SÅ DET BLIR CA 7 DL. 2. SMÄLTMATFETTET OCH TILLSÄTT MJÖLET. RÖR OM. SPÄD MED VÄTSKAN OCH CREME FRACHIE. LÅT DET KOKA UNDER FORTSATT OMRÖRNING CA 3 MIN. SMAKA AV MED TOMATPURE, PORTVIN, SALT OCH PEPPAR.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben