Potatismuffins
Serverar:
8 portioner
Passar till sill, grillat eller buffé.
Ingredienser
1 ½ dl kesella 10 %
1dl mjölk
1 ägg
1 tsk salt
1 dl hackad gräslök
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
8 kokta, jämnstora potatisar
Instruktioner
Blanda och fördela i stora, gärna dubbla muffinsformar.
Vänd kokt potatis i olivolja och gräslök och tryck ner en i varje form.
Grädda mitt i ugnen, 200º i 25-30 minuter.
Liknande recept
Nitas potatismuffins
2.7
4
1
Potatismuffins
4.3
15
Glutenfria potatismuffins med citronkräm
30 min
10
Potatismuffins
4
Vinbärs hjort med potatismuffins
5
1 h
4
1
Potatismuffins med skinka, champinjoner, spenat och ost
4
Potatismuffins till kötträtten
4
Inbakad filé med potatismuffins
4
Potatismuffins
45 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!