Räkgryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Denna grytan var omtyckt på mitt 40 årskalas

Ingredienser

  • 1 röd paprika
  • 1 grön paprika
  • 1 gul lök
  • 4 dl grädde
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk vitpeppar
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk italiensk salladskrydda
  • 1 kg oskalade räkor
  • Instruktioner

    Fräs lök och paprika. Blanda sedan ner alla övriga ingredienser och låt puttra några minuter. Servera med ris och en sallad. En snabb middag, som går ännu snabbare om man köper färdigskalade räkor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    För fredagskvällen
    På fredagkvällar är det underbart att få slappna av med ett gott gl...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben