Räkor i hett vitlökssmör

Serverar: 4 portioner

Den som älskar vitlök

Ingredienser

  • 1 kg Räkor med skal
  • 2 msk Olja
  • 4 Torkade piri-piri
  • 100 g Smör
  • 2 Vitlöksklyfta: krossad
  • 1 tsk Färsk ingefära; riven
  • 1 Knivsudd cayennepeppar
  • 2 msk Persilja; hackad
  • Instruktioner

    Skala räkorna. Fräs piri-piripepparn i oljan ett par minuter. Silja oljan och kasta pepparbitarna. Smält smöret i en kastrull tillsammans med oljan, vitlök och ingefära och låt det bli varmt. Lägg i räkorna och hetta upp dem. Krydda med salt och cayennepeppar. Strö över hackad persilja och servera genast med brytbröd att suga upp det goda smöret med

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Alternativ kräftskiva - räkor och musslor
    En av mina stora passioner i livet är skaldjur. Här får du receptet på...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben