Räksoppa med morötter och- räkmjukost!

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Lättlagat!

Ingredienser

  • 3 st finrivna morötter
  • Smör
  • 1 st grönsaksbuljong
  • 1 st fiskbuljong
  • 5 - 10 dl vatten
  • 400 g mjukost
  • Färsk persilja
  • 200 g skalade räkor
  • Instruktioner

    1. Skala morötterna och riv dom på fina sidan på rivjärnet. Fräs morötterna i smöret.
    2. Koka upp vattnet och lägg i buljongen, morötter och mjukosten. Låt koka på svag värme i cirka 5 minuter.
    3. Häll över soppan i en fin skål och toppa med räkor och finklippt persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben