Renskav
Serverar:
4 portioner
Renskav är lätt att göra
Ingredienser
500 g renskav
1 gul lök
1½ dl kantareller
2 msk svartvinbärsgelé
3 dl matlagningsgrädde
2 dl mjölk
2 msk mjöl
Smör eller margarin
Salt
Peppar
Instruktioner
Skala och hacka löken. Hetta upp en stekpanna och klicka i smör eller margarin. Bryn renskaven. Tillsätt löken och kantarellerna.
Pudra med mjöl och häll i grädde och mjölk. Koka i 15-20 minuter. Krydda med salt och peppar och smaka av med gelé.
Liknande recept
Renskav med pressad potatis
5
30 min
4
2
Viltgryta med renskav
1 h 15 min
3-4
Varma mackor med renskav
45 min
4
Renskav med rosépeppar och vinbärsgelé
30 min
2-3
Renskav på jämtlandsvis
2-3
Renskav med messmör och lingon
5
Lasagne med renskav och getost
8
Souvas
Viltpytt med kantareller
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!