Risnudelsallad med skinkwok

Serverar: 4 portioner

Låter gott.

Ingredienser

  • 250 g risnudlar
  • 3 msk sweet chilisås
  • 1 msk ris- eller vitvinsvinäger
  • 2-3 msk japansk soja
  • 400 g färsk skinka, strimlad
  • 2 msk Becel flytande
  • 150 g färska sockerärter
  • 2 paprikor, i tärningar
  • 250 g broccolibuketter
  • 1 rödlök, i månar
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 40 g cashewnötter, grovt hackade
  • Instruktioner

    1. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisningar. Häll över i ett durkslag och spola med kallt vatten. Lägg upp i en skål och klipp i lite kortare bitar. Slå över en blandning av sweet chilisås, vinäger och 1 matsked soja.
    2. Stek skinkan i omgångar i 1 matsked Becel flytande. Lägg upp köttet på en tallrik.
    3. Stek grönsakerna och vitlöken i 1 matsked Becel flytande. Låt dem behålla lite tuggmotstånd. Lägg ner köttet bland grönsakerna. Smaksätt med 1-2 matskedar soja.
    4. Blanda skinkwoken med nudlarna och strö över cashewnötterna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben