Risrätt

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En enkel och god rätt

Ingredienser

  • 4 dl jasminris
  • Salt
  • 400 g prinskorvar
  • 1 påse grönpepparsås
  • 4 dl mjölk
  • 1 msk smör
  • Instruktioner

    Koka riset enl. anvisning på paketet. Under tiden så slantar du korven i femöringar och steker dem, lätt. Blanda såsen och värm upp den. Häll över korvarna i såsen och låt dem puttra tills riset är klart. Grönsakssallad till om behov finnes.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Burkmat är bra sommarmat
    Sommartid är gärna oplanerad tid, eller borde i varje fall vara det. F...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben