Röda fisken

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lättlagad och god fiskrätt.

Ingredienser

  • 1 pkt Torsk
  • 1-2 st Purjolökar
  • 1 tsk Salt
  • Sås
  • 1 dl Gräddfil
  • 1-1,5 dl Majonäs
  • 1-1,5 dl Chilisås
  • 1 burk Champinjoner
  • Dill
  • 1 msk Ströbröd
  • Instruktioner

    Smörj en eldfast form Skär lök och fisk, lägg det i formen och salta. Blanda såsen och häll över. Strö över ströbrödet. Grädda i 225 grader i ca 20 min.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lär dig laga god fisk
    Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Japansk matlagning
    Vi svenskar beställer numera yakiniku och sukiyaki med samma självk...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben