Röda fisken

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Kommer inte ihåg exakta receptet (fick lära mig detta i hemkunskapen!) men.... Detta är vad jag brukar göra.

Ingredienser

  • 2 msk olja
  • 4-5 potatisar, skivade i ungefär 10 mm skivor
  • 1 stor lök, skivad
  • 1 paket (400g) frusen torsk
  • 2 matskedar tomatpuré
  • 2 dl. grädde
  • Instruktioner

    Oljan i botten av kastrullen. Blanda lök och potatis och lägg i kastrullen. Skiva torsken ock lägg den överst. Blanda tomatpure och grädde och häll över. Fyll på med vatten så att det NÄSTAN täcker. Krydda med salt och peppar. 20 minuter långsam kokning under lock.

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lär dig laga god fisk
    Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Japansk matlagning
    Vi svenskar beställer numera yakiniku och sukiyaki med samma självk...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben