Rödbetor med Chèvrekräm

Serverar: 4 portioner

Busenkelt även om det kan ta lite tid att tillaga rödbetorna beroende på hur stora de är.

Ingredienser

  • 8 små rödbetor eller 4 stora
  • 1 tsk salt
  • 100 gram chèvreost
  • 1 burk creme fraiche
  • 1/2 kruka färsk basilika
  • Instruktioner

    Skrubba rödbetorna och koka de mjuka i saltat vatten. Under tiden blandar du ihop creme fraiche och osten med finskuren basilika. När rödbetorna är kokta skalar du de lätt genom att trycka ut de ur skalet (plasthandskar är att föredra så slipper du rödfärgade händer). Servera de varma rödbetorna med chèvrekrämen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Getost
    Getost är något av det godaste jag vet. Jag kan äta getost dygnet r...

    Våra goda middagar i Annecy!
    Middagen igår var väldigt fransk och avnjöts under många timmar med...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben