Röding med kantarellsås
Serverar:
4 portioner
Lyxigt med rom och kantareller
Ingredienser
4 rödingfiléer, à 100g
1 liter gula kantareller
3 dl vispgrädde
4 msk löj- eller forellrom
Smör till stekning
Salt
Malen svartpeppar
Servering
4 citronklyftor
Dill
Kokt färskpotatis
Instruktioner
Stek kantarellerna i smör och häll på grädden. Låt puttra och smaka av med salt och peppar. Halstra rödingen i lite smör i en het stekpanna.
Servera med löjrom, nykokt färskpotatis. Dekorera med dill och citron
Liknande recept
Ugnsbakad öring/röding
4.4
1 h 20 min
4
8
Fiskelycka, foliebakad fylld röding
5
45 min
4
2
GI- grillad röding och sparris
4
Kantarellsås
4.8
4
1
Röding när den är som bäst
5
1
Gravad röding med västerbottensmousse och knaperstekt tunnbröd
5
4
Kantarellsås med grädde
5
25 min
2-3
Röding i ugn
5
55 min
4-5
5
Stekt röding med risoni och citronsaffranssås
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!