Röding med kantarellsås

Serverar: 4 portioner

Lyxigt med rom och kantareller

Ingredienser

  • 4 rödingfiléer, à 100g
  • 1 liter gula kantareller
  • 3 dl vispgrädde
  • 4 msk löj- eller forellrom
  • Smör till stekning
  • Salt
  • Malen svartpeppar
  • Servering
  • 4 citronklyftor
  • Dill
  • Kokt färskpotatis
  • Instruktioner

    1. Stek kantarellerna i smör och häll på grädden. Låt puttra och smaka av med salt och peppar. Halstra rödingen i lite smör i en het stekpanna.
    2. Servera med löjrom, nykokt färskpotatis. Dekorera med dill och citron

    Liknande recept

    5
    55 min
    4-5
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben