RÖDINGFILÉ
Serverar:
2 portioner
En mkt god fiskrätt!
Ingredienser
rödingfilé
salt
peppar
ca 2 dl vin
ca 2 dl grädde
gräslök
cayennepeppar
Instruktioner
*Stek rödingfilén med salt & peppar ngn minut på varje sida. Häll på vinet & grädden. Låt puttra i ca 10 min. Strö över gräslök & cayennepeppar.
*Servera med potatis
Liknande recept
GI- grillad röding och sparris
4
Blåbärsröding med sallad
5
1 h
4
Norrländsk sashimi av röding med asiatisk dipp
5
2 d
1
Varmrökt röding med indisk jasminrisotto
4
Olarsgårdens rödingfilé med messmörssås och potatispure
5
3-4
1
Rödingfilé på asiatiskt vis
4
Rödingfilé med krossade rotsaker
1 h
8
Karamelliserad Röding med syrad spetskål, mandelpotatispuré och dillbuljong.
4
Rödingsoppa
4-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!