Rödkål- och brysselkålsris i chimichurri

Serverar: 4 portioner

Ett läckert tillbehör med sting som inte innehåller något vanligt ris.

Ingredienser

  • 1 rödlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 röd peppar
  • 3 msk hackad persilja
  • 2 tsk spiskummin
  • 4 tsk rödvinsvinäger
  • 1 dl olja
  • Salt
  • Peppar
  • 250 g rödkål- och byrsselkålsris (Ica)
  • Instruktioner

    1. Skala och finhacka lök och vitlök. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Hacka persiljan. Blanda lök, vitlök, chili, persilja, spiskummin, vinäger och olivolja, smaksätt med salt och peppar. Vänd ner grönsaksriset och låt det stå minst 15 minuter.
    2. Servera som salladsrätt eller tillbehör.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben