Rönnbär i konjak
Serverar:
1-3 portioner
Riktigt gott
Ingredienser
3 dl vatten
1 kg socker
1 kg rönnbär
1 dl konjak
1/2 flaska certo
Instruktioner
Rensa och skölj bären, koka vatten och socker, tillsätt bären och låt dem koka i 15 minuter.
Tag kastrullen från värmen och häll ner certon.
Tillsätt konjaken och rör om då och då tills sylten blivit kall.
Häll upp på väl rengjorda burkar.
Liknande recept
Grönpepparbiffar med konjak
5
4-6
2
Murkelsås med konjak
5
2-4
Moccamousse med konjak
4
Brietårta med gorgonzola och konjak
5
30 min
8-10
2
Café brûlot, kaffe och konjak
15 min
4
Rönnbärssylt med konjak
20 min
Räkor i stark sås med konjak och sambal oelek
1
4
1
Plommonkaka med nötter o konjak
5
Drömmarnas rulltårta med touch av konjak
30 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!