Romsås

Serverar: 4-6 portioner

En snabb, enkel och god sås som passar perfekt till lax.

Ingredienser

  • 3 dl crème fraiche
  • ½ dl majonnäs
  • ½ röd lök
  • ½ citron
  • 3 msk fryst dill
  • 50 g röd kaviar
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Hacka rödlöken i små fina bitar.
    2. Rör ihop crème fraiche och majonnäs. Rör sedan ner lök, hackad dill, kaviar och saften från citronen.
    3. Krydda med salt och peppar efter smak.
    4. Låt gärna såsen få stå en stund i kylskåp innan servering.

    Liknande recept

    4.5
    15 min
    4
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lutfisken älskad eller hatad?!
    En del maträtter kan lämna en ganska oberörd, men så är det nog inte f...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben