Romsås till ugnsbakad lax
Jättegod romsås att ha till laxen.
Ingredienser
2 dl crème fraiche
½ dl majonnäs
50 gr röd stenbitsrom
1 liten hackad rödlök
½ dl hackad dill (eller blanda dillen med Persilja/gräslök)
Salt
Citronpeppar
Instruktioner
Blanda crème fraiche och majonnäs. Tillsätt röd stenbitsrom och hackad rödlök samt dill. Rör om och smaka av med salt och citronpeppar!
Serveras ev. till ugnsbakad lax och potatis....
Man kan även lägga i hackade räkor, om man vill ha det extra lyxigt! Jättegott!
Liknande recept
Ugnsbakad lax med yoghurtsås
4
40 min
4
1
Ugnsbakad lax i örtsås
20 min
4
1
Ugnsbakad lax under pestotäcke
4.5
4
1
Ugnsbakad lax med kräftstjärtar
5
4
1
Varmrökt lax med citronstekta potatis och romsås
4
Ugnsbakad lax med spenat och parmesan!
4.5
30 min
4
Ugnsbakad lax med god röra
1
4
1
Ugnsbakad lax i hummersås & duchesspotatis
4.8
4
7
Lax i foliepaket med romsås
4.5
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!