Rosépepparbiffar i senapssås

Tid: 25 minuter

En god variant på vardagsmat. (Rosékorn är ett måste)

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 4 msk ströbröd
  • 1½ dl mjölk
  • 1 ägg
  • 1 hackad gul lök
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 dl mellangrädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk fransk senap
  • 1-2 msk krossade rosépepparkorn
  • (måste vara en bra peppar smak)
  • Instruktioner

    1. Blanda mjölk och ströbröd i en bunke, tillsätt lök, vitlök, salt och svartpeppar och sist färsen med ägget.
    2. Forma biffar, stek i omgångar. Spar skyn. ( Varmhåll biffarna)
    3. Sila skyn, häll i panna tillsammans med grädde, crème fraiche, fransk senap och de krossade pepparkornen.
    4. Låt sjuda en stund. Häll såen över biffarna. Servera med klyftpotatis och grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben