Rosétorsk med färsk spenat

Serverar: 2 portioner

Tid: 40 minuter

Enkel fiskrätt som passar även LCHF:are. Jag serverade med vitkål och det var gott det med

Ingredienser

  • 400-500 g torsk
  • 3 dl grädde
  • Rosépeppar
  • Salt
  • Peppar
  • 5 dl babyspenat
  • 10 körsbärstomater
  • ½ tärning fiskbuljong eller 1 msk fond
  • Instruktioner

    1. Koka upp grädden, tillsätt fiskbiuljongen och häll i rosépeppar efter smak. Salta och peppra.
    2. Lägg 5 dl babyspenat i en ugnssäker form. Lägg på fisken och häll över såsen samt körsbärstomaterna.
    3. Grädda fisken I 200 grader i ca 25 minuter Servera med ruccolasallad och pinjenötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben