Rostad färskpotatissallad

Potatisen får en lätt syrlig smak av balsamvinäger.

Ingredienser

  • 2 kg färskpotatis
  • ½ dl balsamvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk flytande honung
  • Salt
  • Peppar
  • 250 g grön sparris
  • 125 g rädisor
  • Krasse
  • Instruktioner

    1. Ugn 225°
    2. Skrubba potatisen och låt den torka.Dela stora potatisar i mindre bitar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
    3. Blanda balsamvinäger, olja, honung, salt och peppar och häll över potatisen.Baka i 40 minuter.
    4. Bryt bort nedersta delen på sparrisen och dela resten i bitar. Förväll i 2 minuter. Dela rädisorna. Blanda sparris och rädisor med potatisen och klipp krasse över.
    5. Lycka till! Smaklig måltid.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben