Rostad kanelmusli

Serverar: 10-12 portioner

Tid: 25 minuter

En mycket god musli att stö på fil eller youghurt, doftar underbart i hela huset när man gör den.

Ingredienser

  • 3 dl havregryn
  • 3 dl rågflingor
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl cocosflingor
  • BLANDAS I SKÅL
  • 3 msk rapsolja
  • 3 msk honung
  • 1,5 dl varmt vatten
  • Instruktioner

    Tag skålblandningen och häll över grynblandningen. Bred ut i långpanna. Rosta i 200 grader, i ca 20 minuter, rör om några gånger. Låt svalna. Strö över kanel. Smaksätt med t ex russin, torkade ituklippta aprikoser, nötter m.m. Förvara i burk med lock.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Cekt 3 september 2009

    Underbar, speciellt med torkad frukt som ananas och mango.

    kockenven 1 april 2011

    Supergod!! Jag tog både kanel och kardemumma och det blev super, man kan också ta pumpafrön i muslin!! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben