Rostade tomater med rucola och parmesan

Serverar: 4 portioner

Tid: 2 timmar

Detta är ett oprövat recept, men det låter väldigt gott!

Ingredienser

  • 6 st tomater, blandade sorter
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 msk färsk timjan
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 bit parmesanost
  • 1 kruka rucolasallad
  • Olivolja
  • Instruktioner

    1. Dela tomaterna på längden, lägg dem på en plåt och pensla med olivolja.
    2. Skala och skiva vitlökarna tunt. Lägg en skiva på varje tomathalva. Strö över kryddorna. Rosta tomaterna i ugnen i ca 90 minuter.
    3. Toppa med hyvlad parmesan, rucola och lite olivolja vid serveringen.
    4. Ugn 90 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kasamark 27 juli 2008

    nytt och gott till grillat men jag torkade tometerna minst en timme extra

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben