Rostat kanelbröd
Serverar:
4 portioner
...with a nice cup of tea...
Ingredienser
2-3 msk strösocker
½ -1 tsk mald kanel
4 stora skivor vitt bröd, t ex lantbröd
Smör eller Margarin
Instruktioner
Blanda socker och kanel i en skål.
Rosta brödskivorna lätt så att de får lite färg.
Bred matfett på den ena sidan och strö över socker- och kanelblandningen. Hetta upp brödskivorna under ugnens grillelement tills sockret har smält, inte bränts.
Skär brödskivorna i breda bitar och servera dem till teet.
Liknande recept
Rostade grönsaker
20 min
4
1
Bröd med rostade grejor
4.7
2 h 30 min
2
2
Chokladtårta med rostad mandel
4
10
Färsiga rulader med rostade rotfrukter och sås
4
Rostad småpotatis med gräslök och honung
4.5
45 min
4
1
Höstkaka med päron och rostad mandel
1
Grillad rostas med melonsallad
4
Rostas med paprikasmör
4
Rostade rotgrönsaker
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!