Rostbiff med melonsalsa
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
Passar utmärkt som förrätt.
Ingredienser
5oo g färdig rostbiff i skivor
Melonsalsa
300 g tärnad cantaloupemelon
100 g tärnad gurka
2 tsk röd het cilipeppar
1 st strimlad röd spansk peppar
2 tsk vitvinsvinäger
2 tsk olja
2 tsk vatten
Instruktioner
Gör rullader av rostbiffen. Lägg dem på ett uppläggningsfat.
Blanda samman melonsalsan och lägg den över rostbiffen.
Liknande recept
Rostbiff à la wok
15 min
4
Melonsalsa med citron
5
4
Rostbiff ala lergryta
4.2
2 h 45 min
8
5
Pasta med rostbiff och ädelostsås
5
20 min
4
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och örter
4.9
8
8
Vitvinsmarinerad rostbiff med madeirasås och ungsstekta rotfrukter.
4.5
4-6
1
Stekt rostbiff med potatisgratäng.
3
Egen rostbiff
4.6
2
Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème
15 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!