Ruths Goda Fiskgryta

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 30 minuter

Jätte god.

Ingredienser

  • 1 pkt djufryst torsk
  • 1 pkt strimlad bacon
  • 1 grön paprika
  • 1 röd paprika
  • Sparris
  • Salt
  • Peppar
  • Dill
  • Margarin
  • Kinesisk soya
  • 1 msk socker
  • 1 liten burk crème fraiche
  • 2-3 dl matlagnings grädde (Kelda)
  • Instruktioner

    Skär fisken i mindre bitar, stek den i margarinet och låt den stekas till den blir klar. Salta och peppra efter behag. Dela fisken i mindre bitar när den är färdigstekt. Ställ åt sidan. Stek baconet ställ åt sidan. Skiva alla grönsaker och stek upp den i pannan tills de blir mjuka häll på fisken och baconet, crème fraiche och grädden. Låt puttra ihop i 3-5 min på sväg värme. Serveras med ris och eventuellt en grönsallad.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben