Saffranspaj

Serverar: 8-10 portioner

Riktigt god efterrätt

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 2 1/2 dl mjöl
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2 msk smör
  • 1 tsk kanel
  • 100g smör
  • Fyllning
  • 2 dl grädde
  • 1 pkt saffran
  • 1/2 dl socker
  • Instruktioner

    1. Blanda mjöl, bakpulver, socker och kanel. Smält smöret och häll i mjölblandningen. Rör ihop till en smulig deg. Tryck ut degen i en form. Blanda grädde och saffran. Häll det i pajformen. Strö över med socker. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 35 min.
    2. Servera med fruktsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben