Saffranspannacotta
Serverar:
6 portioner
Tid:
3 timmar 20 minuter
Ljuvlig dessert, som smälter i munnen
Ingredienser
2 gelatinblad
5 dl vispgrädde
1 paket saffran ( ½ g)
1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
GARNERING
passionsfrukter
Instruktioner
Låt gelatinet ligga i vatten i ca 5 minuter. Koka upp grädde, saffran och socker i en kastrull.
Ta upp och lägg ner gelatinbladen i gräddblandningen så att de smälter. Låt svalna och tillsätt vaniljsockret.
Häll upp i formar eller i glas. Låt stelna i kylen i minst 3 timmar. Garnera med passionsfrukt.
Liknande recept
Saffranspannacotta med pepparkakssmul
4.5
5-6
1
Saffranspannacotta
5
4-6
Saffranspannacotta med jultomtar
4
Saffranspannacotta med äppelsalsa
4
Saffranspannacotta med rödvinspäron
Saffranspannacotta med frukttopp
Saffranspannacotta med passionsfrukt
5
6
Saffranspannacotta med chokladtryffel
6-8
Saffranspannacotta med kräftor
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!