Saffranspannacotta

Serverar: 6 portioner

Tid: 3 timmar 20 minuter

Ljuvlig dessert, som smälter i munnen

Ingredienser

  • 2 gelatinblad
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 paket saffran ( ½ g)
  • 1/2 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • GARNERING
  • passionsfrukter
  • Instruktioner

    1. Låt gelatinet ligga i vatten i ca 5 minuter. Koka upp grädde, saffran och socker i en kastrull.
    2. Ta upp och lägg ner gelatinbladen i gräddblandningen så att de smälter. Låt svalna och tillsätt vaniljsockret.
    3. Häll upp i formar eller i glas. Låt stelna i kylen i minst 3 timmar. Garnera med passionsfrukt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben