Sallad med ädelost

Gott till grillat eller bara på salladstallriken

Ingredienser

  • 1 salladshuvud (isbergssallad)
  • 2 päron
  • 150 g ädelost
  • 1 dl hackad mandel
  • Instruktioner

    Sjölj och hacka salladen. Skala och tärna päronen. Rosta den hackade mandeln i en stekpanna. Smula sönder ädelosten. Blanda ihop allt i en skål. Färdig att servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vårfrudagen=våffeldagen
    Vårfrudagen den 25/3 var tidigare helgdag, men 1953 bestämde man at...

    Hummer
    Hummern är verkligen ett skaldjur med hög lyxfaktor. Den lever på klip...

    Goda dressingar i olika former
    Enligt min åsikt förhöjs salladssmaken avsevärt när det kommer lite dr...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben