Salvia och vitlöksbakade tomater
Serverar:
4 portioner
Passar bra som tillbehör på buffén...
Ingredienser
4 Plommontomater
8 färska salviablad
8 tunt skurna vitlöksskivor
Olivolja efter smak
Salt efter smak
Peppar efter smak
Instruktioner
Ugn 100 grader. Halvera plommontomaterna på längden och lägg på plåt med snittytan uppåt.
Lägg ett salviablad och tunt skuren vitlöksskiva på varje tomat.
Ringla över olivolja och salta och peppra.
Ställ in plåten i ugnen i ca 35 min.
Liknande recept
Krämig pasta med salvia, bakade tomater och serranolindad, rostad sparris
4
1
Kyckling med bönor och tomat
4
45 min
4
2
Kyckling gryta m tomat och oliver
30 min
2
Ägg med tomater och feta
20 min
1
Bröd med soltorkade tomater, lök och oliver
4.4
2 h 30 min
2
14
Snabb Kycklinggryta Med Tomat Och Basilika
3.5
30 min
4
1
Fiskgryta med soltorkade tomater
4.5
3-4
4
Fetacremé med soltorkad tomat & färsk basilika
5
10 min
2-3
1
Korvstubbar med tomat och svamp
3
20 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!