Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Trodde jag hade den bästa receptet på strömming,men när jag var i göteborg fick jag smaka på Maries recept,den var underbar,så jag bad Marie om receptet,så nu delar jag med mig av denna enkla men ack sååå goda recept.
Salta och peppra fileerna och rulla ihop med köttsidan inåt,lägg i dom i en välsmord ungsfast form. Blanda grädde med salt,socker,dill och senap. Häll blandningen över strömmingen. Strö över lite ströbröd och gratinera i 225 grader i ugn i ca 20-25 min. Serveras med potatis eller potatismos,om man skall ha den till middag eller kall till buffé.Väldig god även kall.
Det är alltid gott med strömming. Kram SEA
Jättegod strömming tyckte vi i vår familj. Den får toppbetyg.
Tack för ett jättegott recept! Har gjort denna förut men glömt att kommentera... Riktigt mumma. Högsta betyg!
Tack för ett gott recept! Såsen var pricken över "i-et"
Enkelt och helt suveränt gott! Tack.
Tack för ett enkelt och super gott recept och gick fort att tillaga den kommer att göra om den igen du får en 5 av mej monica
Egentligen gillar jag inte strömming...men....det här var jättegott.