Skaldjurspaj

Serverar: 6 portioner

Underbart god och enkel!

Ingredienser

  • Deg
  • 150 g margarin
  • 1½ dl riven ost
  • 2½ dl mjöl
  • Fyllning
  • 200 g räkor
  • 1 burk champinjoner
  • 2 dl creme
  • 2 msk senap
  • 3 msk finhackad dill
  • 5 hårdkokta ägg
  • ½ dl riven ost
  • Instruktioner

    Blanda ihop ingredienserna till degen och knåda ut degen i en pajform med lite högre kanter. Gör nu fyllningen: hacka räkorna, champinjonerna och äggen. Rör ihop detta med resten av ingredienserna och häll smeten i den degklädda formen. Grädda sedan pajen i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lenala 23 januari 2009

    Behöver man inte förgrädda pajskalet innan man lägger på fyllningen?

    Relaterade Artiklar

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben