Hittade denna på en blogg någonstans, som jag blev nyfiken på. Hade ingen löjrom då jag provad den, gästerna fick hålla till godo med annan rom :)
Ingredienser
Pajdeg
2½ dl dinkelmjöl
1 liten burk keso
50 g smör
Fyllning
3 dl mellangrädde
3 ägg
3 dl riven ost
1 vitlöksklyfta
200 g räkor (utan skal)
Till servering
Gräddfil
Löjrom
Sallad
Instruktioner
- Kör alla ingredienser till pajdegen i en matberedare. Tryck ut degen i en rund form, ca 24 cm i diameter. Förgrädda i ugnen på 200 grader i 10 min.
- Vispa lätt ihop grädde med äggen och blanda med övriga ingredienser.
- Häll fyllningen i pajskalet och grädda i ytterligare 25 min.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Pajdeg
Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...