Skaldjurspaj

Serverar: 4 portioner

En paj som passar utmärkt till kräftskivan

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 3 dl vetemjöl
  • ½ dl vatten
  • 150-200 g crabstick
  • 250 g konserverade champinjoner i bitar
  • 3 ägg
  • 1½ dl mjölk
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl keso naturell
  • 1/4 dl dill
  • 40 g riven parmesanost
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    1. Blanda margarin, vetemjöl och vatten i matberedare och mixa ihop til en deg.
    2. Tryck ut degen i en pajform.
    3. Dela crabsticken i bitar och lägg dem tillsammans med champinjonerna i pajskalet.
    4. Vispa samman övriga ingredienser och slå det över fyllningen.
    5. Grädda i 200 grader i ca 35 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben