Skaldjurspaj

Serverar: 5 portioner

Mums fillibubblan

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 1 1/2 dl riven ost
  • 150 g margarin
  • Fyllning
  • 3 1/2 msk smält margarin
  • 2 msk senap
  • 6 hårdkokta hackade ägg
  • 2 dl mellan el vispgrädde
  • ca 500 gr oskalade räkor ( jag tar gärna lite mer , kan även blanda i crabbfish el musslor)
  • 1 burk skivade champinjoner
  • 3 msk dill
  • Garnering
  • 2 msk skorpmjöl
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop fyllningen och häll sedan allt i det förgräddade pajskalen. Strö över ost och skorpmjöl och gratinera i 200 grader ca 20 min.
    2. Smaklig spis!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben