Skink- och grönsakspytt

Serverar: 4 portioner

En härlig GI-vänlig pytt på grönsaker och rökt skinka.

Ingredienser

  • 800 g tärnad rökt skinka
  • 1 finhackad gul eller rödlök
  • 1 tärnad aubergine
  • 1 tärnad zucchini
  • 1 tärnad röd paprika
  • Salt
  • Malen vitpeppar
  • Rapsolja till stekning
  • 4 ägg
  • Tillbehör
  • Grönsallad
  • Instruktioner

    1. Fräs löken i olja tills den är genomskinlig och mjuk, ca 10 minuter. Fräs först auberginen i het panna och därefter zucchinin.
    2. Lägg skinktärningarna i en panna och hetta upp. Vänd ner lök, aubergine, zucchini och paprika. Blanda noga. Krydda med salt och peppar.
    3. Stek äggen var för sig och servera ägg och grönsallad till pytten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben