Skinka i lök och örter

Serverar: 4 portioner

Med crème fraiche franska örter tar du genvägar i köket och lagar maten snabbt.

Ingredienser

  • 500 g färsk skinka
  • 1 purjolök
  • 2 rödlökar
  • 1 köttbujongstärning
  • 2 dl crème fraiche franska örter
  • 1 dl mjölk
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svatpeppar
  • Instruktioner

    Skär köttet i strimlor. Ansa och strimla purjolöken. Skala och skär rödlöken i klyftor. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. Gör ren pannan och fräs purjolök och rödlök och lägg över i grytan. Rör i bujongtärningen, crème fraiche franska örter, mjök, salt och peppar. Låt koka ca 5 minuter under lock.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lyckas med sås
    Kan man grunden för att göra en sås kan man sedan variera den i det...

    Vardagsmat i lovtider
    Behöver du lite februariinspiration till sportlovshungriga barn? Vå...

    Vårfrudagen=våffeldagen
    Vårfrudagen den 25/3 var tidigare helgdag, men 1953 bestämde man at...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben