Smalmat - skinksås med tomater

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

En god skinksås

Ingredienser

  • 200 g rökt skinka
  • 1 gul lök
  • 4 st soltorkade tomater, blötlagda
  • 1 dl kantareller
  • 2 msk chili
  • 2 dl fraiche 8%
  • 1 dl lättmjölk
  • 100 g mozzarellaost ( max 10 %)
  • 200 g sockerärtor
  • Instruktioner

    Strimla skinka, tomater och hackad lök och bryn de lätt, tillsätt kantareller. Blanda fraiche, mjölk och chili, låt det koka upp. Tillsätt mozzarellan och låt den smälta. Blanda ner socker ärtor, låt bli varmt. Servera med kokt bandspagetti och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben